Er du ny? Tilmeld Har du en konto?

Friluftsmenneske, til rå natur og frisk luft

Mand (67) leder efter Kvinde Næstved, Sjælland, Danmark

"Danseglad kæreste til gode naturoplevelser"

Jeg kunne godt tænke mig at kende en sød pige at gå ud og danse med en gang imellem, så hvis du har lyst til det, må du gerne skrive. Helst på Sjælland, hvis du har det på samme måde.

Jeg synes at jeg har en god tilværelse. Er til rå natur i al slags vejr hele året. Løber orienteringsløb. Vinterbader. Går ind for at leve sundt. Holder meget af naturen. Fuglelivet. elsker at gå i haven og rode.

Jeg lever i et sommerhusområde syd for Næstved, hvor der er frisk luft og højt til loftet. Min drøm for 2013 er at lære at ro havkajak, og hvis energien rækker, tango, så hvis det er noget for dig er det måske et plus.

Jeg er nok lidt sær, men er du den rette, er det jo nemt nok. Har en drøm om at opleve verden. Solferie er et must, skiferie helst, storbyferie. Går heller ikke af vejen for en teatertur i ny og næ.

Hvis du ønsker store overarme og brede skuldre så find en anden. Men hvis du ønsker nærhed, ømhed en udholdende opmærksom kæreste . Hvis du stadig er slank, lidt smålækker og bevidst om dit eget værd. Må du gerne skrive straks.

Sidste besøg: Kun synlig for medlemmer!

Tilmeld dig 100% gratis og kom i kontakt med singler

Tilmeld dig gratis nu